Tūrisma joma Liepājā - Skola2019

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Tūrisma joma Liepājā

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Novembris
Par karjeras pasākumu “Tūrisma joma Liepājā” stāsta skolas karjeras konsultante Ligita. "Tas notika  mācību ekskursijas veidā, kuras mērķis bija pievērst jauniešu uzmanību tūrisma jomai kā iespējai darba tirgū. Pasākuma ietvaros skolēniem bija iespēja iepazīties ar dažādiem tūrisma jomas speciālistiem klātienē. Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojā skolēni iepazinās ar iestādes darba specifiku un tur strādājošajiem cilvēkiem. Tūrisma informācijas biroja vadītāja jauniešus iepazīstināja ar iestādes darba organizāciju un darba apstākļiem, aicinot skolēnus vērtēt sevi, vai viņiem šāds darbs ir saistošs.
Viesnīcā “Promenade Hotel”, skolēni ieguva izpratni par viesnīcas praktisku darbību.  Konferenču un pasākumu vadītāja iepazīstināja viesnīcas administrācijas un apkalpojošā personāla darbu, ar administratora darba pienākumiem un nepieciešamajām prasmēm. Skolēni saņēma atbildes uz jautājumiem par prakses iespējām vasarā, par dažādu profesiju apguves iespējām, profesionālo izaugsmi, atalgojumu.
Tūrisma aģentūrā “Ap Sauli”jaunieši varēja izvērtēt aģentūras saspringto darba ritmu un katra darbinieka vietu, lomu un atbildību, lai klienti būtu apmierināti ar saņemto pakalpojumu."
Pasākums notika ES projekta Nr.8.3.5.0/16/I/001 „Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros.
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē