Pasākumi Karjeras nedēļā - Skola2019

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Pasākumi Karjeras nedēļā

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Oktobris
Karjeras nedēļa aizvadīta. Par to stāsta skolas karjeras konsultante Ligita: “3.b klases skolēni Niks  un Rihards piedalījās Karjeras nedēļas atklāšanas pasākumā, kurš norisinājās Blue Shock Race kartinga hallē. Skolēni uzzināja par uzņēmuma dibināšanu un darbību no tā īpašnieka Arta Daugina stāstījuma. Vēl bija iespēja izpētīt kartinga uzbūvi, kā arī pašiem izmēģināt spēkus kartinga trasē.

9.a klases meitenes Elēna, Belēna, Anete un Amanda piedalījās Liepājas pilsētas skolēnu paneļdiskusijā ar Sindiju Vildi un Andri Lanku, kuri vada valstī pazīstamus uzņēmumus. Uzņēmēji ļoti atklāti stāstīja par savu karjeras ceļu, par dzīves pieredzi un gūtajām atziņām, kā arī atbildēja uz skolēnu jautājumiem.

9.b klases skolēniem notika KAA pasākums “Vai es gribu/varu būt uzņēmējs?”. Pasākumā jaunieši analizēja sevi, savas vērtības, kuras ir vissvarīgākās viņu dzīvē. Skolēni dalījās ar klasesbiedriem, kāds ir viņu šodienas redzējums par svarīgāko nākotnes profesijā – atalgojums, darba vide, kolēģi vai kas cits.”

Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē