Nakts skolā - Skola2019

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Nakts skolā

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Marts
Nu jau par normālu būšanu mums izveidojušies nevis klases vakari, bet klases naktis skolā. Matrači, spēles, jampadracis...Viegli nav ne skolēniem, ne klašu audzinātājiem, bet tas taču ir tik jautri!

Par 22.marta vakaru savai audzināmai klasei stāsta skolotāja Rita G.: "22.marts 5.a klasei bija notikumiem bagāts: jaunieši izpildīja dažādus skolēnu līdzpārvaldes sagatavotus uzdevumus, deva zvērestu un kļuva par pilntiesīgiem Lielās skolas skolēniem. Pēc kārtīgi padarīta darba, izdejojās skolas diskotēkā un šo dienu noslēdza ar nakšñošanu skolā, kur tika gan skatītas dažādas filmas, gan spēlētas spēles. Jaunieši jau nevar sagaidīt nākamo nakts pasākumu skolā!"

Stāstījumam pievienojas arī skolotāja Kintija, kuras audzināmās klases skolēniem Nakts skola notika 22.martā: " 6.b klase organizēja savu pirmo Filmu nakti skolā. Tika ieplānotās piecas filmas - gan multfilmas, gan piedzīvojumu filmas, gan arī tika skatīta romantiska jauniešu filma, kad lielākā daļa puišu jau bija aizmiguši."

Klases audzinātājas uzskata, ka šādi nakts pasākumi nav tikai izklaide - tie māca arī komunikāciju, diskusiju, sapratni, jo visas klases kolektīvam ir jāpieņem vienots lēmums aktivitāšu izvēlē.
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē