Startā - Skola2019

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Startā

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Septembris
3.septembris jau aiz muguras, sācies skrejošais mācību gads. Pirmā skolas nedēļa izdzīvota raibi. Katrai klasei citādāk, taču ar vienu mērķi- atkal sadraudzēties, iepazīties ar jaunajiem skolēniem un skolotājiem, gūt zināšanas par tik daudz lietām, kuras ikdienā tā arī aizslīd garām nepamanītas. Skolotāji Hardijs, Jana, Linda, Ilona, Velga un Lāsma par savu audzināmo pirmajām skolas dienām stāsta līdzīgi- esot bijis interesanti, saliedējoši. Pie tam- katra audzinātāja stāstījumā jūtams lepnums par saviem audzēkņiem.

5.b klase pirmo skolas nedēļu pavadījuši radoši, muzikāli un sportiski. Klase apmeklējusi interaktīvu nodarbību par Liepāju bērnu bibliotēkā "Rūķis", aizrautīgi cenšoties atpazīt nozīmīgas vietas Liepājā pirms 50 un 100 gadiem. Skolēni piedalījušies dažādās radošās darbnīcās, gan gatavojot maskas, gan mezglojot draudzības aproces, gan muzicējot kopā ar ģitāras pasniedzēju Tomasu Kleinu. 5.c ļoti patikušas galda spēles. 12.klase sagaidījuši atgriežamies klasesbiedreni Annu Paulu no apmaiņas programmas ASV, paviesojušies pie mūsu maziņajiem pirmklasnieciņiem, noklausījušies lekciju kopā ar 11. klasi par ģimenes un laulības nozīmi mūsdienu sabiedrībā, bijuši uz karjeras izglītības veicināšanas nodarbību Jauniešu mājā un, protams, piedalījušies sporta dienā. 10.klase arī priecīgi min dalību sporta pasākumos, darbošanos meistarklasēs, kas organizēta sadarbībā ar organizāciju "Radi vidi pats", kā arī Latviešu biedrības namā izstādes “Krustiem Zvaigznes Debesīs” apmeklēšanu un konkursu, savukārt- 8.a īpaši uzsver aktīvo kustību kartinga hallē, LOC manēžā.

Prieks par mazajiem 1.c, kuri 5.septembrī kopā ar vecākiem Lasīšanas dienā devušies uz bērnu bibliotēku „Vecliepājas Rūķis”, lai kopīgi atvērtu durvis uz grāmatu pasauli, kā arī, viesojoties skolas muzejā, likuši jau sev pamatus mūsu skolas vēstures izzināšanā.

Un, protams, jāmin arī aktivā FOTOskola, kurai šogad jau 9.sezonā atkal klāt pulcējušies klāt jauni dalībnieki. Lai darbs labāk veiktos, jau izspēlēta Lazer spēle un ar našķiem nosvinēts iesākums.

Lai mums visiem viss mācību gads pilns jautras nopietnības un aktīvas atbildības pilns- tā vēl skolotāji visajai mūsu lielajai skolas saimei!
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē