Mūsējie uzvar! - Skola2019

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Mūsējie uzvar!

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Aprīlis
Pirms Lieldienu brīvdienām Liepājas skolu jaunieši satikās Liepājas Olimpiskā centra manēžā, lai piedalītos smēķēšanas mazināšanas aktivitātes "Misija V" noslēdzošajā kārtā. Vienpadsmit komandas pildīja jautrus un aktīvus uzdevumus, kas veidoti tā, lai atgādinātu skolēniem par to, cik spēcīga var būt atkarība no tabakas un kāpēc labāk smēķēt nemaz nesākt. Pasākumu sērijas pirmajā daļā jauniešiem bija nodarbības par to, ko cigaretes un tabakas izstrādājumi nodara cilvēka organismam, kā sākas atkarības un cik tās izmaksā.

Nodarbībās katra klase izveidojusi piecu cilvēku komandu, kas klasi pārstāvēs tālākajos aktivitāšu posmos. Komanda kopā ar pārējās klases atbalstu pildīja trīs uzdevumus – bija jāizstrādā infografika, plakāts un video rullītis par smēķēšanas tēmu. Sākumā bija 32 komandas, taču, veicot uzdevumus, pa kādai atkrita, beigās palika 11.

Sīvā cīņā konkursā uzvarēja mūsējie- 8.a klases komanda. Lepojamies!


Smēķēšanas mazināšanas aktivitātes ir daļa no Liepājas pilsētas pašvaldības īstenotā projekta "Liepāja.Vesels.Aktīvs.Laimīgs", kura laikā plānots izglītot arī vecākus par smēķēšanas kaitīgumu un tās novēršanu bērnu un jauniešu vidū. Tāpēc visi 7. klašu skolēnu vecāki 25. aprīlī tiek aicināti uz nodarbību par šo tēmu. Tā notiks J. Čakstes Liepājas 10. vidusskolā, 31. kabinetā, pulksten 18. Nodarbību vadīs atkarību profilakses speciāliste Madara Lapsa.
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē