Godina centīgos mācībās - Skola2019

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Godina centīgos mācībās

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Maijs
Atzīmējot mācību gada noslēgumu,  Liepājas teātrī svinīgi tika apbalvoti vairāk nekā 60 Liepājas teicamnieki un mācību olimpiāžu uzvarētāji, ar kuriem pilsēta lepojas – 37 skolēni, kuri šī mācību gada 1. un 2. semestri beiguši ar teicamu un izcilu vērtējumu, Valsts olimpiāžu un Latvijas skolēnu 43. zinātniskās pētniecības darbu konferences laureāti, kā arī Liepājas 2. mūzikas vidusskolas jaunie talanti.

Svinības iesākās ar Goda teātra izrādi "Čomiņi", pēc kuras pasākumu vadītāji Liepājas teātra aktieri Rolands Beķeris un Edgars Ozoliņš pozitīvā gaisotnē uzrunāja visus klātesošos. Apbalvošana norisinājās uzreiz pēc uzrunas, un jaunieši novērtēja to, ka, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, pasākums esot bijis īsāks un kodolīgāks.

Pateicības skolēniem un viņu pedagogiem par izciliem sasniegumiem mācībās pasniedza domes priekšsēdētāja vietnieks Atis Deksnis un Izglītības pārvaldes vadītāja Kristīne Niedre – Lathere.

Naudas balvas par teicamām un izcilām sekmēm šogad saņēma 37 vidusskolēni, kuru vērtējums abos mācību gada semestros ir bijis 9 un 10 balles. Viņu vidū arī mūsu Anna Paula un Izabella Džeriņa.
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē