Skolas vēstures muzeja padomes dibināšana - Skola2017

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Skolas vēstures muzeja padomes dibināšana

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Februāris
2. februāris zināmā mērā bija vēsturisks mūsu skolas vēstures muzejam. Pirmo reizi tika nodibināta muzeja padome no skolēnu vidus. Par muzeja padomes prezidenti ievēlēja 12.a klases skolnieci Renāti Ķeiri. Renāte muzeja darbā aktīvi darbojas jau no 9. klases, viņa ir piedalījusies muzeja ekspozīcijas veidošanā, rakstījusi pētnieciskos darbus, izmantojot skolas muzejā esošos materiālus, prezentējusi mūsu muzeju valsts mēroga konkursos.
Par muzeja padomes viceprezidentu ievēlēja 8.a klases skolnieku Miku Liepiņu.
Muzeja padomē vēl darbosies Samanta Tedejeva un Samanta Marhilēviča no 9.b klases, Markuss Drāznieks ( 8.a), Katrīna Ližbovska ( 8.b), kā arī 5.b klases skolēni Daniels Dāvis Berjozkins, Lauris Beldavs, Niks Ukstiņš, Markuss Djablovs.
Kā skolēnu konsultantes darbosies vēstures skolotājas Irisa Otrupe un Kintija Ozola.
Skolas vēstures muzeja padomes galvenais uzdevums šajā semestrī būs aktivizēt muzeja darbību- popularizējot to skolēnu vidū, organizējot aizraujošus pasākumus.  Viens no pirmajiem būs spoku stāstu muzeja vakars, kas satuvinās skolēnus, kuri darbojas padomē, kā arī piesaistīs citus skolēnus.
Jaunā muzeja prezidente Renāte Ķeire būs atbildīga arī par muzeja krājumu. Viņa uzsvēra, ka nepieciešams vēl šajā semestrī sakārtot plašo muzeja krājumu, lai tajā būtu vieglāk orientēties un materiāli būtu pieejamāki.
Atliek vien novēlēt, lai jaunās ieceres izdodas īstenot!

 
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē