Aizvadot vasaru - Skola2017

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Aizvadot vasaru

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Septembris
    Dārzos zied asteres, gladiolas, koku lapu vainagi kļuvuši krāsaināki, rītos jaušams dzestrums. Šī ir pavisam neliela daļa rudens un skolas gaitu vēstnešu. Jaunais mācību gads ir klāt! Smaidīgas sejas, steidzoši soļi, lieli plāni un apņemšanās- tā ir iesācies septembris. Taču pavisam noteikti domas vēl atgriežas pavisam nesenajā vasarā- tik raiba mums tā bijusi!
    Kā jau ierasts, noslēdzoties mācību gadam, skolā, pilsētā, valstī tiek apkopoti un izvērtēti skolēnu mācību sasniegumi, olimpiāžu un konkursu rezultāti.
Viens no augsti vērtējamiem sasniegumiem ir mūsu - J.Čakstes Liepājas pilsētas 10.vidusskolas ierindošanās 30.vietā visu Latvijas mazo skolu grupu sarakstā kategorijā “Darbs ar talantīgajiem skolēniem”.
    Nu jau vidusskolnieces- Anna Paula Spriedēja un Anna Diāna Audare konkursā “Kādu es redzu Eiropas Savienību pēc 10 gadiem” ieguva 1.vietu pilsētas skolu dalībnieku konkurencē, savu balvu- apmaksātu ceļojumu uz Briseli- izbaudot kopā ar citu skolu skolēniem.
    Piedzīvojumi bijuši arī skolas darbiniekiem.
J     au par tradīciju  kļuvusi mūsu skolas skolotāju komandas dalība Ventspils pilsētas svētku ziedu paklāja veidošanas festivālā. Ar izveidoto kompozīciju “Stars”, Aldis, Ilona, Selga, Guna, Selita priecēja pasākuma apmeklētājus un dalībniekus, popularizējot mūsu skolas vārdu Ventspilī.
    Augusta nogalē  skolas darbinieku komanda – Guna, Inta, Sigita, Inga, Agneta, Oksana, Selga, Kintija- sīvā cīņā pilsētas skolu sporta spēlēs ieguva divas pirmās vietas šādās sporta disciplīnās: “izglāb draugu” un “skolā iet man ļoti patīk”.
    Taču vasarā jau bez darba arī neiztikt. Skolā šovasar notikušas lielas pārmaiņas- sākumskolas ēkā pagalma puses klasēs nomainīti logi, jaunas mēbeles un datortehniku izmantot varēs pedagogi un skolēni abās skolas ēkās. Par darba vides sakārtošanu liels paldies skolas tehniskajam personālam!

 
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē