Muzeja nakts 2017 - Skola2017

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Muzeja nakts 2017

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Maijs
Jau trešo gadu mūsu skolā notiks Muzeju nakts. Šogad-  sestdien 20.maijā no 18.00 līdz 23.30 - Muzeju nakts būs veltīta tēmai ,,Laiks " un E.Veidenbauma jubilejai. Vēstures skolotājas aicina visus piedalīties mūsu skolas Muzeja nakts pasākumos un izstādes veidošanā. Kā sk.Irisa saka: "Gribam izstādīt skolas muzejā dažādus pulksteņus, kā arī jau nolietotos mobilos telefonus. Protams, pēc izstādes tas viss būs saņemams atpakaļ. Būtu labi, ja šos eksponātus atnestu līdz ceturtdienai.  Nodot var 41.kabinetā skolotājām Irisai  ( telefons 20392606) vai Kintijai.

Pulksteņi var būt ļoti dažādi, tādi, kas iet , un tādi, kuriem laiks ir apstājies. Tie kādam  var būt interesanti ar kaut ko, vai pavisam parasti, bet ar interesantu stāstu.

Muzeja nakts programma:

18:00 - muzeju nakts atklāšanas pasākums skolas muzejā. Pulksteņu izstāde “Apturētais un Skrejošais Laiks”. Izstāde atvērta līdz 23.30

19:00 - Olafs Gūtmanis. Vēstules meitai Ievai Liedei – fragmentu lasījumi. Mākslinieces Velgas Gūtmanes gleznu mini izstāde 27.kabinetā.

20:00 - E. Veidenbauma darbu lasījumi. Atklātais konkurss “Nāc ar dzejoli!” – Brīvais mikrofons. Aicinām visus piedalīties, nolasot savu mīļāko vai īpašo E. Veidenbauma dzejoli. Skolas aktu zālē.

21:00-22.30 Liepājas leģendas-ticamais un neticamais. Pasākums notiek skolas aktu zālē:

a)Liepu Tēva teikas – stāsta un rāda pats Liepu Tēvs;

b)Liepājas Romeo un Džuljeta un citi stāsti.

23:00 Noslēgums.

 
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē