Lasītprieks 3.c klasē - Skola2017

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Lasītprieks 3.c klasē

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Marts
3.c klase šajā mācību gadā turpina sadarbību ar Liepājas bērnu bibliotēku „Vecliepājas rūķis” un piedalās Bērnu lasīšanas veicināšanas programmā „Bērnu un jauniešu žūrija-2016”. Lai tas veiksmīgi varētu notikt, skolēni lasījuši grāmatas ne tikai individuāli, bet arī viens otram priekšā, strādājuši grupās, zīmējuši grāmatu varoņus, rakstījuši sacerējumus un iestudējuši I. Zanderes grāmatas „Lupatiņu rīts” lasījumu, protams, aizpildītas Latvijas Nacionālās bibliotēkas sagatavotās anketas un noticis balsojums par savu interesantāko grāmatu, kura iekļauta žūrijas sarakstā. (Klasē vairākums skolēnu nobalsoja par Rasas Bugavičutes-Pēces grāmatu „Mans vārds ir Klimpa, un man patīk viss”.)

Pēc labi veikta darba nepieciešama arī atpūta- lasītprieka veicinošo pasākumu atklāja Liepājas leļļu teātra aktieri ar izrādi „Ieklausies vējā”. Skolēni saņēma pateicības, kuras viņiem pasniedza pasākuma goda viesis- dramaturģe un rakstniece, liepājniece Rasa Bugavičute-Pēce. Pasākuma noslēgumā skolēni uzdāvināja autorei klases sagatavoto sveicienu, nofotografējās un saņēma rakstnieces autogrāfu.

Tagad skolēni ar interesi gaida, kādi būs lasīšanas žūrijas rezultāti – kura no lasīšanas žūrijas grāmatām saņems visvairāk balsu valstī.

 
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē