2.c septembra piedzīvojumi - Skola2017

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

2.c septembra piedzīvojumi

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Septembris
Tāpat kā daba rudens sākumā visiem izraisa patīkamas izjūtas, tā arī septembra mēnesis raibu iekrāsojis skolēnu skolas gaitu sākumu ar iespējām piedalīties dažādās aktivitātēs. Līdzīgi kā citi otrklasnieki, arī 2.c  ar savu skolotāju Dairu devušies apskatīt un novērtēt savu pavasarī veidoto puķu dobi, izdziedājušies, izrotaļājušies pludmales smiltīs, aplūkojuši lielo Lego kuģi. Taču vislielākais piedzīvojums- ilgi gaidītā pamācošā un vērtīgā ekskursija.

"Pirmā  rudens diena mūs sveica ar necaurredzamu miglu.Ceļš vispirms veda uz zemnieku saimniecību "Kāres". Mēs jau bijām gatavojušies šai ciemošanās reizei, jo 1.klases noslēgumā mūsu klases Elīzas māmiņa iepazīstināja ar bišu dzīvi, bitenieka darbu.Tādēļ jo īpaši interesanti bija vērot bites dabā, baudīt bišu medu, ziedputekšņus, bišu maizi un iepazīties ar sveču liešanu no bišu vaska. Tālāk ceļš veda uz Saldu. Izrādās, ka Saldus simbols ir bite. Arī mūsu klasē kā gada simbols izvēlēta bite. Saldū mūs iepazīstināja ar konfekšu ražošanu. Priecājāmies, ka šī ražotne ražo veselīgus našķus no dabīgām izejvielām. Jaunpilī nokļuvām viduslaiku gaisotnē,ko pastiprināja arī ietērpšanās mazo mūciņu tērpos, mūka Teodora emocionālais stāstījums, viduslaiku spēles, loku šaušana, naudas kalšana un pusdienas pilī. Protams, mājās atbraucām gan emocionāli piepildīti,gan zināšanām un praktisku pieredzi bagātāki!", stāsta skolotāja Daira.

Nākošā diena- 23.septembris jeb Olimpiskā diena - ar aktīvajiem vingrinājumiem 2.c bija kā radīti, dodot enerģiju un spēku, lai gatavotos turpmākajam darba cēlienam- Miķeļtirgum!

 
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē