Reģionālajā debašu turnīrā - Skola2017

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Reģionālajā debašu turnīrā

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Marts
Marts mūsu skolas debatētājiem ir bijis ļoti saspringts- esam piedalījušies Debašu centra organizētajā Reģionālajā turnīrā, kas pulcēja apmēram 70 skolēnu no Liepājas un Ventspils skolām, lai debatētu par šobrīd ļoti aktuālo tēmu – vai jauniešu prot izmantot masu medijos sniegto informāciju. Pavasara turnīra rezolūcija skan šādi: „Sociālie mediji veicina/neveicina jauniešu izpratni par politiskajiem procesiem”. Kopumā šajā turnīrā piedalījās 9 komandas, kas debatēja angļu valodā, un 4 komandas, kas debatēja latviešu valodā.
Liepāju turnīrā pārstāvēja J.Čakstes Liepājas pilsētas 10.vidusskolas, Liepājas Valsts 1.ģimnāzijas, 5.vsk., 6.vsk., 15.vsk.debatētāji.
Šajā turnīrā mūsu skolu pārstāvēja viena komanda, kuras sastāvā bija 10. klases skolēni – Paula Anna Spriedēja, Nils Švecovs, Raimonds Žipris, kā arī divi debašu tiesneši – skolotāja Kintija Ozola un 10. klases skolnieks Lūkass Štavišinskis.
Lielu lepnumu mūsu skolai sagādāja debatētāja Paula Anna Spriedēja, kura tika atzīta par vienu no labākajiem turnīra debatētājiem visā Reģionālajā debašu turnīrā, līdzīgi kā rudens sesijā, kad Paula jau bija pierādījusi savas prasmes debatēt un uzstāties.  
Mūsu skolas komanda jau uzsākusi gatavošanos Nacionālajam debašu turnīram, kas notiks jau pavisam drīz – 8.aprīlī Iecavā.
Debašu fakultatīvs J.Čakstes Liepājas pilsētas 10.vidusskolā notiek pirmdienās 7.-8.stundas laikā. Ja ir vēlme iemācīties runāt publikas priekšā un argumentēt savu viedokli, kā arī, ja jau piemīt prasmes debatēt, tad droši jebkurš interesents ir laipni gaidīts uz vērtīgām un nereti arī politiskām sarunām kopā ar vidusskolēniem un skolotājām I.Otrupi un K.Ozolu 41.kab.

 
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē