“Padod bumbu!” - Skola2017

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

“Padod bumbu!”

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Septembris
“Padod bumbu !”- tā skanēja Olimpiskās dienas devīze Latvijā,  jo šogad tā bija veltīta Olimpiskā sporta veida – volejbola  popularizēšanai. Liepājā, sagaidot Olimpisko dienu, tika izsludināti vairāki konkursi – foto konkurss “Padod bumbu!”, zīmējumu  konkurss “Mana sapņu bumba” un eseju konkurss “ Mana vēstule volejbolistam…” Arī mūsu skolas audzēkņi bija aktīvi dalībnieki sporta spēļu dienā un izsludinātajos konkursos. Kā jau iepriekš tika noteikts, foto konkursa, zīmējumu konkursa un eseju konkursa materiālus sākotnēji izvērtēja Olimpiskie vēstneši un pašvaldības pārstāvji, bet LOK Izpildkomiteja apstiprināja konkursu uzvarētājus. No visiem Liepājas skolu dalībniekiem tika apbalvoti 3 foto konkursa uzvarētāji; 3 labākie zīmējumu konkursa darbi; 3 labākie eseju konkursa darbi.
Sīvajā konkurencē  fotokonkursā pilsētā  visas 3 godalgotās vietas  tika mūsu skolas jauniešiem: 1.vieta un 2.vieta Alijas Svaras darbiem, 3.vieta 11.klases audzēkņiem; zīmējumu konkursā atzinības saņēmuši Karlīna Kalna un Dans Mārtiņš Sēne; eseju konkursā 3.vieta Elēnas un Belēnas Jerumaņu un Anetes Mažeikas vēstulei volejbolistam. Uzvarētāju darbi tiks publicēti žurnālā “Sports”.
Taču tas nav viss! Arī sportiskajās aktivitātēs esam guvuši godalgotas vietas:
Volejbolā 1.vieta – 6.c klase, 3.vieta – 5.a klase; Orientēšanās sacensībās 3.vieta -7.b un 12. klase; pretstafetē  3.vieta – 6.a klase; riteņbraukšanā uz vietas  visātrākā bija Marija Lūcija  Vismane 9.a klase.

Mēs lepojamies!!!

 
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē