Iedvesmas stunda - Skola2017

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Iedvesmas stunda

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Oktobris
Vidusskolēni ir tajā vecumā, kad laiks domāt par savu nākotni, plānu realizēšanu. Tāpēc 11.klases meitenes nolēma apmeklēt "Iedvesmas Stunda"- pasākumu, kurā jauniešiem no visām Liepājas skolām un profesionālās izglītības iestādēm savu profesionālo un dzīves pieredzi ceļā uz personiskiem sasniegumiem izstāstīja Latvijā zināmas personības:

Marika Ģederte, kas ir uzņēmēja kopš 1996. gada, Starptautiskās kosmetoloģijas koledžas valdes priekšsēdētāja, Go Blonde festivāla idejas autore un organizatore. Blue box solāriju studijas franšīzes izveidotāja. Kādreiz deputāte Ādažu Domē. “Mrs Universe 2008” konkursa uzvarētāja.

Gatis Irbe- pazīstams Latvijas mūziķis. Savas muzikālās gaitas Gatis sāka 2000. gadā kā hiphopa mākslinieks Gacho. Pašlaik uzsācis jaunu hiphopa projektu Mesa, kas ir jauns pakāpiens mūziķa radošajā attīstībā ar pavisam jaunu saturu un idejām. Mesa jaunais albūms ir nopērkams par ziedojumiem, ar mērķi palīdzēt bērniem ar kūstību traucējumiem.

Ēriks Stendzinieks- aģentūras "Mooz" radošais direktors, Latvian Art Directors Club prezidents un, iespējams, pamanāmākā personība Latvijas reklāmas industrijā. Reklāmā darbojoties jau kopš deviņdesmito gadu vidus, Ēriks un viņa aģentūra paspējuši gūt neskaitāmas reklāmas balvas gan Latvijā, gan pasaulē. Lieliska iespēja iegūt jaunas zināšanas, pieredzi un, tik tiešām - smelties iedvesmu.

Kā meitenes saka- tā bija lieliska iespēja iegūt jaunas zināšanas, pieredzi un, tik tiešām - smelties iedvesmu.
 
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē