Mūsu debatētāji pilnveido prasmes - Skola2017

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Mūsu debatētāji pilnveido prasmes

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Aprīlis
8.aprīlī skolas debašu komanda, kuras sastāvā darbojas 10.a klases skolēni Nils Švecovs, Raimonds Žipris un Paula Anna Spriedēja, piedalījās Nacionālajā debašu turnīrā, kas notika Iecavas vidusskolā. Turnīrs kopumā pulcēja 114 dalībniekus no 15 Latvijas skolām. Liepāju pārstāvēja debatētāji no Liepājas Valsts 1.ģimnāzijas, Oskara Kalpaka Liepājas 15.vidusskolas, J.Čakstes Liepājas pilsētas 10.vidusskolas, Liepājas Raiņa 6.vidusskolas.
Nacionālā turnīru rīko biedrība „Debašu centrs”, šī semestra tēma bija „Sociālie mediji veicina jauniešu izpratni par politiskajiem procesiem”, kuras ietvaros jaunieši secināja, ka sociālie mediji sniedz plaša rakstura informāciju par politiskiem procesiem, kas ne vienmēr ir patiesa, taču ļauj apzināties politiskos līderus un sazināties ar tiem.
Lielu prieku un lepnumu debašu trenerēm sagādāja mūsu skolas komanda, kas pierādīja, ka viena mācību gada laikā var attīstīt prasmes uzstāties un argumentēti pierādīt savu viedokli. Skolotāja K.Ozola ir pārliecināta, ka nākamajā gadā skolas debašu komanda kļūs par lielu konkurentu pārējām Liepājas komandām!  
Īpašu pārsteigumu tiesnešiem sagādāja komanda no Rīgas, kurā startēja 7.klašu puiši un uzvarēja divās no trim debašu kārtām, tāpēc skolotājas K.Ozola un I.Otrupe mīļi gaida debašu fakultatīva nodarbībās gan šajā mācību gadā, gan nākamajā jaunos debatētājus! Kopā attīstīsim prasmes uzstāties publikas priekšā un argumentēt savu viedokli.

 
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē