Viesi no Ventspils augstskolas - Skola2018

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Viesi no Ventspils augstskolas

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Novembris
2.novembrī skolā viesojās Ventspils augstskolas pārstāvji - elektronikas un programmēšanas specialitāšu bakalaura studiju programmas 2.kursa studenti - mūsu skolas absolventi. Studenti iepazīstināja skolēnus ar augstskolas piedāvātajām studiju programmām, kā arī pastāstīja par augstskolu no studentu skatpunkta. Tika akcentēta modernā studiju vide - iespēja strādāt ar visjaunākajām tehnoloģijām modernās auditorijās. Studenti pauda apmierināti ar dienesta viesnīcas servisu, viņiem bez maksas ir iespējams darboties vairākās sporta sekcijās, interešu pulciņos. Arī vairāki kultūras pasākumi studentiem pieejami bez maksas.
Studenti minēja vairākus argumentus, kādēļ ir vērts studēt IT un elektronikas jomās. Augstskolā gandrīz visi studenti studē par valsts budžeta līdzekļiem. Prognozes par gaidāmo darba algu arī varētu šķist saistošas, jo IT speciālistiem tā ir viena no augstākajām mūsu valstī. Šo jomu studentiem tiek nodrošinātas prakses iespējas un viņi ir ļoti pieprasīti darba tirgū.
Noslēgumā skolēni tika iesaistīti praktiskā darbā, gatavojot skaļruņus no papīra, magnēta un metāla stieples. Komandas, kuras šo uzdevumu veica visātrāk un precīzāk, saņēma VA pārsteiguma balvas.

Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē