Ieejam 2017./18.-tajā.. - Skola2018

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Ieejam 2017./18.-tajā..

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Septembris
Kad rīti paliek dzestrāki, lapas krāsojas košāk un mēs visi esam jau noilgojušies pēc skaļākām  čalām, skolas zvana un katras pārsteiguma pilnas dienas, zinām droši- klāt ir 1.septembris!

2017./18.mācību gads iesācies skaisti- skan mūzika, mēs visi atkal tiekamies J.Čakstes laukumā, smaidi, ziedi, atkalredzēšanās prieks un lepnums par paveikto vasarā- notikusi 1.skolas nometne, mūsu skolas skolotāju komanda ( sk.Ilona, Guna, Selita) jau 7. gadu popularizējusi skolas tēlu Ventspils "Ziedu paklāju" festivālā, skolas darbinieku komanda (sk.Jana, Guna, Selga, Inta, Rihards, Eva, Kintija un medm.Oksana) aktīvi startējusi Liepājas pilsētas skolu sporta spēlēs, nopelnot iespēju nākošajā gadā pašiem rīkot sporta spēles pārējo skolu komandām, izremontētas vairākas skolas telpas, gaidot mūsu skolēnus un darbiniekus atgriežamies no brīvdienām, notikušas publikācijas ar mūsu skolnieču darbiņiem žurnālā "Praktiskie rokdarbi", mājturības skolotāja Indra vadījusi meistardarbnīcas Rīgas pilsētas svētkos un daudz, daudz kas cits! Kā arī, protams- mūsu skolas saimei pievienojušies jauni skolēni un skolotāji!

Priecājoties par notikušo, domājot par plānoto, gribas vēlēt- lai mums visiem radošs, darbīgs un veiksmīgas sadarbības pilns jaunais mācību gads!!!

Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē