Debašu turnīrs Jelgavā - Skola2018

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Debašu turnīrs Jelgavā

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Marts
24.martā Liepājas Valsts 1.ģimnāzijā norisinājās Reģionālais debašu turnīrs, kurā piedalījās 9 komandas - piecas debatēja latviešu valodā, bet četras - angļu. Komandas bija no Ventspils 4.vidusskolas, Ventspils Valsts 1.ģimnāzijas, Liepājas Raiņa 6.vidusskolas, O.Kalpaka Liepājas 15.vidusskolas, kā arī no J.Čakstes Liepājas pilsētas 10.vidusskolas.

Mūsu skolu turnīrā pārstāvēja jauktā komanda no 9.un 8.klases - Lote Anna no 8.b, Emija un Samanta B.no 9.c klases, gūstot divas no trim uzvarām debašu apļos, kā arī iespēju piedalīties Nacionālajā turnīrā Jelgavā 14.aprīlī.

Otra mūsu skolas komanda turnīrā piedalīties nevarēja, bet, lai iegūtu iespēju doties uz Nacionālu turnīru, piedalīsies mini-turnīrā Liepājas Valsts 1.ģimnāzijā aprīļa pirmajā nedēļā. Turēsim īkšķus!

Debašu fakultatīvs J.Čakstes Liepājas pilsētas 10.vidusskolā šogad notiek pie divām skolotājām – Kintijas Silas un Aijas Līvas. Ikviens skolēns, kam šobrīd ir radusies vēlme attīstīt savas uzstāšanās un argumentācijas spējas, ir laipni aicināts pie abām skolotājām, lai, kopā strādājot, sasniegtu savus mērķus un padarītu skolu vēl lepnāku, veicinot arvien jaunus panākumus.
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē