Noskaidrotas “SUPERMEITENES” - Skola2018

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Noskaidrotas “SUPERMEITENES”

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Septembris
27.septembrī mūsu skolā notika pilsētas mājturības un tehnoloģiju konkurss "Supermeitene" 5.– 9. klašu meitenēm. Ja zēnu spēka, veiklības un atraktivitātes sacensības "Superpuika" vairs komentārus neprasa, tad meitenes savā starpā sacentās pirmo reizi.

Mājturības un tehnoloģiju skolotāji – mājinieks Hardijs Kulmanis un Jānis Rudzītis no 8.vidusskolas – pastāstīja, ka ideja jau vairākus gadus viņiem glabājusies atvilktnē, beidzot nolēmuši to izcelt dienas gaismā un ļaut savas prasmes rādīt skolniecēm. Par "Supermeitenes" nosaukumu sacentās 15 komandas, katrā no tām trīs skolnieces un skolotājs. Visi komandas dalībnieki bija pilntiesīgi un varēja ar savu darbību dot komandai punktu. Katrs punkts noderēja, lai izcīnītu ceļojošo balvu, kuru gatavojis speciālās internātpamatskolas skolotājs Jānis Silenieks.

Papīra lidmašīnas uz ātrumu un precizitāti lidināja gan meitenes, gan skolotāji. Tāpat arī veica citus uzdevumus, kā, piemēram, spēlēja lāzertagu, izmantojot mūsdienīgas tehnoloģijas. Ar tām sacensības apgādāja SIA "Parabelum", kas arī deva vērtīgas balvas uzvarētājiem. "Supermeitenes" titulu un galveno balvu saņēma J. Čakstes 10. vidusskolas meitenes no "Fotoskolas" – Anna Ieva Mangule, Paula Mangule, Marta Heize, Anete Mažaika. SIA "Parabelum" simpātiju balvu ieguva 8. vidusskolas 8.b klases skolnieces.

Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē