Iepazīstam darba pasauli un profesijas - Skola2018

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Iepazīstam darba pasauli un profesijas

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Marts
  Karjeras izglītības projekta ietvaros mūsu skolas skolēni iepazīstas ar darba pasauli un dažādām profesijām gan Liepājā, gan citās Latvijas pilsētās.
6.-8.klašu skolēni kopā ar skolotāju H.Kulmani iepazinuši pārtikas ražošanas procesu uzņēmumos SIA “Lāči” un AS “Laima”. Uzzināti fakti par uzņēmumu rašanos, vēsturi un attīstības vīzijām, kā arī iepazītas to speciālistu profesijas, kuri šajos uzņēmumos strādā. Jauniešiem dota iespēja arī praktiski darboties maizes cepēja – konditora profesijā “Lāčos” un atklāt šokolādes meistara amata smalkumus “Laimā”.
  8.b klases skolēni devušies uz Kuldīgu ar mērķi iepazīt mazos uzņēmumus, kuri veiksmīgi attīstījuši savu darbību šajā Kurzemes mazpilsētā. Vispirms jaunieši uzzināja to, kā darbojas Kuldīgas “Dzīves muzejs”. Pēc ekskursijas pa muzeja labirintiem gūtas zināšanas par pakalpojumu jomas sniegšanas specifiku mazpilsētā, par izaugsmes un attīstības plāniem.
  Savukārt pēc viesošanās ražotnē “Kuldīgas tekstils”, iepazīti visi ražošanas posmi, kā arī  darba pozitīvās un ēnas puses, ieskaitot darba algu.
  5.c klases skolēni klausījušies par mūziķu profesijām šeit pat – Liepājā. Liepājas Pop-Rok skolas pasniedzēju vadībā  iepazīta ģitārista, bundzinieka un dīdžeja profesijas. Pasākuma noslēgumā – tikšanās ar dziedātāju un pasākuma vadītāju Kašeru.

Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē