ERASMUS+ apmaiņas projektā - Skola2018

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

ERASMUS+ apmaiņas projektā

Projekti > Erasmus+
11.klases skolniece Helēna laika posmā no 27.novembra līdz 4.decembrim piedalījās Erasmus apmaiņas projektā ''Cultures on the road 2017'', kura ietvaros devās uz Itālijas pilsētu Chiavennu. Šajā apmaiņas programmā iesaistījās jaunieši no 5 valstīm - Somijas, Itālijas, Portugāles, Latvijas un Rumānijas. Jaunieši varēja iepazīt dažādas kultūras, kā arī bija jāpiedalās pašu izvēlētās nodarbībās(mūzika, teātris, dejas un cirks).

Projekta beigās norisinājās kopīgi izveidots, no visām nodarbībām apvienots priekšnesums, kuru publikai rādīja gan Chiavennas Lenardo da Vinči skolā, gan kultūras namā nelielā pilsētiņā netālu no Milānas. Lai popularizētu šos koncertus, jaunieši apvienojās flešmobā jeb akcijā, kurā, nodejojot kopīgu deju, aicināja visus interesentus apmeklēt nelielās uzstāšanās.

Pašā pēdējā projekta dienā tika saņemtas apliecības par veiksmīgu piedalīšanos projektā.

Šī programma ir bijusi lielisks piedzīvojums un neatsverama pieredze. Helēna iesaka jauniešiem nenobīties piedalīties apmaiņas programmās, jo tur ne tikai iegūst lielu pieredzi, bet arī draugus no dažādām pasaules vietām.
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē