Mūsu Samanta “Gudrs, vēl gudrāks” - Skola2018

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Mūsu Samanta “Gudrs, vēl gudrāks”

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Septembris
TV spēle “Gudrs, vēl gudrāks” Latvijas televīzijā šogad būs jau piekto gadu. Tradicionāli pirmie sacenšas 6. klašu skolēni. Arī mūsu sestklasnieki gribēja pārbaudīt, vai var spēkoties ar Latvijas gudrākajiem vienaudžiem. Tādēļ vairāki skolēni aizpildīja pieteikuma anketas. Šogad piedalīties uzaicināja 6.B klases skolnieci Samantu Herbstu. Filmēšana notika 20. septembrī, kad Samanta kopā ar saviem atbalstītājiem un audzinātāju gandrīz visu dienu pavadīja televīzijā. Daļa tur jau jutās kā “savējie”, jo pavasarī bija līdzi arī Martai piekto klašu pusfinālā.
Kā stāsta skolotāja Nelima: “Pārliecinājāmies, ka tiešām ir daudz ļoti gudru bērnu. Daži dalībnieki pārsteidza ar apbrīnojamu erudīciju. Mūsu Samanta godam turējās, un atbalstītāji varēja priecāties par veiksmēm un pārdzīvot par nepareizajām atbildēm. Ar nepacietību gaidīsim pārraidi televīzijā un nākošā gada septīto klašu atlases. Iesakām arī citiem gudriniekiem vismaz izmēģināt spēkus un pieteikties!”
Lai arī filmēšana bija ilga un nogurdinoša, skolēni ieguva jaunu pieredzi, izbaudīja kopā būšanas un līdzi jušanas emocijas, izvērtēja savas zināšanas un pārdomāja, vai paši būtu gatavi stāties pie dalībnieku pultīm. Noslēgumā visi varēja izkustēties un dziedāt līdzi grupas Riga Reggae topa dziesmai “Zvans pie durvīm”.

Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē