Latvijai - 99! - Skola2018

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Latvijai - 99!

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Novembris
Laiks steidzas- steidzoties tam līdzi, mums ne vienmēr atliek laika padomāt par to, kas mums  svarīgs- vissvarīgākais. 17.novembrī, kad mūsu skolas skolēni, skolotāji pulcējās svinīgajā svētku līnijā, skolas direktore aicināja katru padomāt  un apzināties, ka Latvija nav tikai ievērojamas vietas, skaista daba. Latvija esam mēs paši ar savu apzinību, ieguldījumu, atbildību, piederības sajūtu ģimenei, skolai, pilsētai, valstij. Vēstures skolotāja Irisa mudināja skolēnus ar lepnumu nest to mazo karoga lentīti, kas katram bija piesprausta.

Svētku līnijā arī tika sveiktas vidusskolnieces Loreta Jonkus un Roberta Gailīte. Meitenes saņēma Patriota balvu- naudas balvu, ko jau vairākus gadus nodrošina mūsu skolas atbalstītājs, Latvijas un skolas patriots- Normunds Krafts.

Skolas absolvents Inguss Pumpurs, saņemot apbalvojumu DZINTARA ČAKSTE par augstākajiem rezultātiem centralizētajos eksāmenos, pauda lepnumu par to, ka mācījies J.Čakstes Liepājas pilsētas 10.vidusskolā.

Mīļie skolēni, skolas darbinieki- arī mēs lepojamies ar jūsu ieguldījumu mūsu skolā! Daudz laimes mūsu valsts dzimšanas dienā!
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē