Koru karos - Skola2018

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Koru karos

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Novembris
Daudzi Liepājas skolēni 9.novembrī tikās Draudzīgā aicinājuma Liepājas pilsētas 5. vidusskolā, kur notika ikgadējie Skolu dziesmu kari. Liela daļa dalībnieku bija ģērbušies tautas tērpos, jo šogad katram korim bija jādzied kāda tautasdziesma. Ierodoties 5. vidusskolas zālē, redzams, kā kori līdz pat pēdējam mirklim aktīvi mēģina. Visur valda rosība - tiek atkārtotas kustības, sakāroti tautas tērpi un meiteņu bizes. Dalībnieki pirms konkursa atzīst, ka ir satraukušies, jo sacensties ar citu skolu koriem nav joka lieta.
Dziesmu karos savus priekšnesumus sagatavoja pavisam 7 izglītības iestādes – Draudzīgā aicinājuma Liepājas pilsētas 5. vidusskola, Liepājas Valsts 1. ģimnāzija,  Jāņa Čakstes Liepājas pilsētas 10. vidusskola, Liepājas Raiņa 6. vidusskola, Liepājas 12. vidusskola, Liepājas 8. vidusskola un Liepājas Valsts tehnikums.
Mūsu skolas koris ieguva gan skatītāju simpātiju, gan skolēnu parlamenta simpātiju balvu, kā arī nomināciju "Spēcīgākais stāsts ar emocionālāko izpildījumu”. Paldies visiem dziedātājiem un skolotājam Andrim Mockus!
Lepojamies!!!!
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē