ZPD rezultāti - Skola2016

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

ZPD rezultāti

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Marts
Zinātniski pētnieciskie darbi
Nu jau visiem pierasta lieta ir tā, ka, tuvojoties pavasarim, skolās papildus mācību priekšmetu stundām notiek intensīvs darbs pie skolēnu pētniecisko darbu izveides. Mūsu skolā lielākā daļa skolēnu gan pamatskolas, gan vidusskolas posmā ir ļoti nopietni ne tikai izstrādājuši savus zinātniski pētnieciskos darbus (ZPD), bet arī sagatavojušies to aizstāvēšanai.
Uz pilsētas vidusskolas skolēnu ZPD lasījumiem tika izvirzīti 11 darbi informātikas, kulturoloģijas,  mākslas zinātnes , ekonomikas,  vēstures, bioloģijas, ķīmijas, veselības mākslas sekcijās, kur, protams, iegūtas arī godalgotas vietas:
1.vieta Diānai Mikanovai  mākslas zinātnes sekcijā un Renātei Ķeirei vēstures sekcijā;
2.vieta Martai Zūzanei veselības zinātnes sekcijā, Ernestam Brēdiķim ķīmijas sekcijā;
3.vieta Kristiānam Jakovļevam un Markam Kristianam Šteinbergam informātikas sekcijā, Agatei Gureckai  kulturoloģijas  sekcijā, Amandai Razmai vēstures sekcijā, Agitai Dillei bioloģijas sekcijā, Ralfam Ābelem mākslas zinātnes sekcijā;
Atzinība Gundaram Veitam ekonomikas sekcijā.
Mūsu skolu Kurzemes reģionālajos lasījumos pārstāvēs  Diāna Mikanova, Renāte Ķeire, Amanda Razma, Agita Dille un Marta Zūzane. Lai veicas! Tāpat arī turēsim īkšķus par pamatskolas skolēnu uz pilsētas kārtu izvirzītajiem darbiņiem!


 
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē