Projektu diena - Skola2016

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Projektu diena

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Februāris
  Februāra otrajā nedēļā skolēni no 2.-7. klasei ierasto mācību stundu vietā veidoja projektu darbus par tēmu “Liepāja – Eiropas sporta pilsēta”. Skolēni tikās ar Liepājas slaveniem sportistiem un sporta komandām, lai klātienē vērotu treniņus vai uzklausītu interesantos stāstījumus par sportistu ikdienu. Skolēni strādāja gan grupās, gan individuāli, intervēja un aptaujāja skolēnus, skolotājus un Liepājas iedzīvotājus, mācījās apstrādāt aptauju rezultātus, veidot diagrammas, prezentācijas un video.  7. klases skolēni pat organizēja sportiskas aktivitātes 3.klašu skolēniem.
  4.a klases skolēniem bija iespēja tikties ar futbolistiem no FK” Liepāja” un mūsu skolas absolventu Kristapu Grebi.  Pie 3.klašu skolēniem ciemojās florbola “Kurši” treneris mūsu skolas absolvents Mārtiņš Krūms,  bet 4.c klases skolēni viesojās pie basketbola komandas Liepāja/Triobet un priecājās par komandas aizsarga Kristopher Rocharda autogrāfiem. Savukārt 2.b klases skolēni uzzināja, kas ir kērlings, jo pie viņiem ciemojās kērlinga komandas spēlētājs. Lielāko klašu skolēni arī tikās ar skolas absolventiem - Liepājā un Latvijā zināmiem  sportistiem -  Māru Džeriņu, Arni Krauzi, Artūru Brolīti, Dāvi Ikaunieku, Gustavu Grebi, Klāvu Plānicu, Mārtiņu Krūmu. Daļa  skolēnu  prezentācijās iekļāva lepnuma pilnu stāstījumu par skolas absolventiem – Gundaru Vētru, Māri Verpakovski, Jāni Ikaunieku, Gintu Siliņu, Kasparu Klameru, Linardu Mazuru - Mago , Haraldu Neimani, Kalvi Lazdiņu un citiem.
  Šī bija tā reize, kad katrs skolēns varēja palielīties arī ar saviem sasniegumiem sportā, jo uz skolu tika nesti kausi, medaļas un diplomi, kas ar lepnumu tika rādīti citiem.
Skolēni atzina, ka šajās dienās uzzinājuši daudz jauna, skaitot kalorijas, meklējot informāciju sociālajos tīklos, apmeklējot hokejistu, futbolistu un basketbolistu treniņu nodarbības, iepazīstot viņu ikdienu.

 
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē