Pavasara brīnumi 1.c - Skola2016

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Pavasara brīnumi 1.c

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Aprīlis
   1.aprīļa Joku dienas aktivitātes  pārvērtušās par īstu pārsteigumu visa mēneša garumā. Kad 1.c klases skolēni 1.aprīlī sāka sēšanas darbus, nemaz nebija pārliecības, ka no parastām sēkliņām izdīgs zaļi asniņi. Pirmie sajūsmas saucieni skanēja jau 4.aprīlī no četriem skolēniem, kuru podiņos slējās pretī pirmie zaļie asniņi. Pārējie skolēni visas dienas garumā gāja skatīties, vai tiešām nebūs nekādu izmaiņu...Līdz 14.04. katrs skolēns ik rītu paziņoja par izmaiņām podiņos.

   Šodien matemātikas stundā varējām izdarīt pirmos mērījumus-noteikt auga garuma mērus :1cm - 5,5cm . Latviešu valodas stundā skanēja brīnišķīgi pirmklasnieku veidoti teikumi par pārsteigumiem, ko sagādājuši zaļie augi, un labās augšanas noslēpumiem, piemēram, "neauga,neauga,neauga...un pēkšņi ir zaļums...;...pārsteigta, ka tik ātri uzdīga...; es runājos ar augu, lai aug ātrāk...;...mīļā puķīte, audz ātri, jo gribu redzēt, kāda tu būsi...".

    Nu atliek pacietīgi rūpēties par zaļajiem augiem līdz brīdim, kad tie tiks izstādīti Liepājas apstādījumos un turpinās priecēt ne tikai pašus stādītājus, bet visus liepājniekus!

 
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē