Daudz laimes, Eiropa! - Skola2016

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Daudz laimes, Eiropa!

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Maijs
   9.maijā jau daudzus gadus pierasts atzīmēt Eiropas dienu, ko darījām arī mēs.  Diena iesākās nopietni- 6.b klase pārbaudīja savas zināšanas, kārtojot eksāmenu par Eiropas Savienību, taču dienas izskaņā jautrība varēja sākties, jo mūsu skolas līdzpārvaldes skolēni visus gaidīja dzimšanas dienas ballītē jeb nepieradinātās modes skatē. Skolas zālē ieradušies bija gan čehu valodā runājoši 5.a klases skolēni, dāņu valodu dzirdējām no 5.c klases, varējām vērot gan 6.c itāļu mafiju, gan beļģu čilli piparus no 6.a,  7.c flamenko dejotāju, 10.klases oriģinālo ietērpu Anglijas lietainajiem laika apstākļiem, 8.b klases Karlsonu un Pepiju, 8.a  klases Ansīti un Grietiņu un vēl daudz, daudz eiropeiska un jautra.
Pēc modes demonstrējumiem- nedaudz nopietnībai- visi noskatījās izglītojošu īsfilmu par Eiropas Savienību. To, ka Eiropas patiesi ir draudzīga, ikviens- hokejisti, dejotājas, pasaku varoņi u.c.- pierādīja kopīgajā "Draugu dejā"!
Paldies visiem dalībniekiem, kā arī žūrijā esošajām meitenēm Agatei un Madarai , kā arī pasākuma vadītājiem Laurai un Mārcim!

 
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē