Mūsu skolas lepnums - Skola2016

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Mūsu skolas lepnums

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Aprīlis
Mūsu lepnums- Amanda Razma
   Mūsu skolniece Amanda Razma J.Čakstes Liepājas pilsētas 10.vidusskolā mācās no 1.klases. Mācību procesā Amanda sevi parādījusi kā ļoti spējīgu skolnieci - 9.klasi pabeidza ar teicamām un izcilām sekmēm (9 un 10), šobrīd apgūst vispārējās vidējās izglītības vispārizglītojošo izglītības programmu un vidējais vērtējums ir 9,64. Katru mācību gadu par izciliem sasniegumiem ikdienas mācību darbā saņēmusi apbalvojumu no Liepājas pilsētas domes - pateicību. Vidusskolas posmā Amanda ar panākumiem ir piedalījusies mācību priekšmetu olimpiādēs pilsētas un valsts līmenī, parādot vispusīgas zināšanas un prasmes kā eksaktajos, tā humanitārajos mācību priekšmetos (pati apgalvo, ka mīļākie mācību priekšmeti esot matemātika, vēsture, mūzika).
   Amanda ir apdāvināta un mērķtiecīga meitene ar plašu redzesloku. Draudzīga un izpalīdzīga, līdere klases kolektīvā un skolas līdzpārvaldē, viņas viedoklī ieklausās un respektē. Patīk un padodas organizēt dažādas aktivitātes. Panākumus sasniegusi, ieguldot sistemātisku ikdienas darbu, kas kopā ar talantu devis rezultātu. Vienmēr gatava uzņemties atbildību gan par savu, gan komandas veikumu. Mērķtiecīga, prot aizraut un pastāvēt par taisnību un savējiem.
    Šajā mācību gadā arī gūti izcili sasniegumi- Valsts līmeņa olimpiādē latviešu valodā iegūta 2.vieta ( skolotāja Baiba Lāma), matemātikā 3.vieta ( skolotāja Jolanta Klamere) un vēsturē atzinība ( skolotāja Irisa Otrupe). Kurzemes reģiona skatuves runas konkursā ZVIRBULIS -2016 ieguvusi 1. pakāpes diplomu ( skolotāja Inese Belte).
    Amanda 2015./16.m.g. saņēmusi skolas Patriotisma balvu, kā arī ieguvusi Vītola fonda stipendiju turpmākajām studijām.
Mēs ar Tevi lepojamies, Amanda!

 
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē