Muzeju naktī! - Skola2016

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Muzeju naktī!

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Maijs
    Arī šajā gadā mūsu skola piedalījās Muzeju nakts pasākumos. Šī gada tēma mūsu skolā bija ,,Durvis uz vecāku un vecvecāku bērnības pasauli.'' Jau pirms tam skolēni noskaidroja, kādas bija viņu vecāku un vecvecāku mīļākās spēles un rotaļas, kādas grāmatas viņiem patika lasīt. Uz skolas muzeju izstādes izveidošanai tika atnestas interesantas rotaļlietas: lelles, lāči un pat šūpuļzirdziņš.

    Muzeju nakts apmeklētāji varēja iesaistīties spēlēs skolas pagalmā, noklausīties grāmatu lasījumus un noskatīties ēnu teātri, skolas muzejā noklausīties rotaļlietu stāstus un apskatīt gan rotaļlietu izstādi, gan iepazīties ar skolas vēstures ekspozīciju.

    Apmeklētāju bija tiešām negaidīti daudz, nāca gan mūsu skolēni ar saviem vecākiem uz vecvecākiem, nāca skolas absolventi ar saviem draugiem un arī vienkārši apmeklētāji, sekojot Muzeju nakts programmas punktiem Liepājā. Visi bija iepriecināti ar mūsu skolas piedāvājumu un aktīvi iesaistījās dažādajās norisēs.

   Sakāmpaldies gan vecākiem un vecvecākiem, kas iedeva savas rūpīgi saglabātās relikvijas izstādei, gan skolēniem- Muzeju nakts brīvprātīgajiem palīgiem, gan skolotājiem, kas iesaistījās pasākuma organizēšanā.

 
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē