Ēnu diena - Skola2016

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Ēnu diena

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Februāris
10.februārī visā Latvijā notika Ēnu diena, kurā piedalījās arī mūsu skolas skolēni. Viņi iepazinās ar interesējošo profesiju un izbaudīja konkrēto darba vidi gan Rīgā, gan Liepājā.
15.februārī skolā notika konference vidusskolēniem “Ēnu diena- jauna pieredze”, kurā skolēni pastāstīja par redzēto un dalījās ar piedzīvotajām emocijām.  12.klases skolniece Amanda Razma bija devusies uz Rīgu, lai ēnotu SEB bankas Korporatīvās komunikācijas vadītāju Agnesi Steondu.  Amanda iepazīstināja konferences skatītājus ar izveidoto videofilmu par darba ikdienu SEB bankā.  Arī 11.klases skolniece Enija Jermolajeva bija devusies uz galvaspilsētu. Viņa ēnoja Jāni Vanagu – Air Baltic Korporatīvo komunikāciju viceprezidentu.  Enija šobrīd apsver domu savu nākotni saistīt ar Airbaltic.
Laura Kraveca un Linda Dejus apmeklēja Liepājas domi. Laura, būdama Gunāra Ansiņa ēna, iepazinās ne tikai ar domes priekšsēdētāja vietnieka darba dienu, bet arī ar viņa sekretāres  darba pienākumiem.  Piedalīšanās “Gada un Goda liepājnieka” pateicības raksta apspriešanas procesā Laurai likās interesants process.
Renāte Ķeire ēnoja Liepājas koncertzāles ”Lielais Dzintars” sabiedrisko attiecību speciālisti Elizabeti Hartmani un tuvāk iepazina viņas darba pienākumus.
Interesanti dienu pavadīja arī skolēni Aniela Bunclere, Estere Balode, Marlena Bļinova, Matīss Vītoliņš Vītols, būdami ēnas Valsts policijā. Viņi bija kārtības policijas nodaļas inspektora Sandija  Rubeža pārziņā.
Kopumā skolēni, izvērtējot pavadīto dienu, atzina, ka ieguvuši jaunu pieredzi. Izskanēja arī pārdomas, ka varbūt derētu saistīt savas turpmākās darba gaitas ar iepazīto profesiju.

 
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē