Mīlestības vēstules skolai - Skola2016

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Mīlestības vēstules skolai

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Februāris
   Valentīndienu jeb Mīlestības svētkus sabiedrība zina un svin jau vairāk kā 20gadus. Parasti šajā dienā tiek sveikti sev tuvi un mīļi cilvēki. Taču izrādās, ka ne tikai.
  Mūsu skolas audzēkņi, tuvojoties 14.februārim, ar vēstuļu palīdzību ir pauduši mīlestību pret savu skolu- vietu, kur iegūti draugi un tiek saņemtas dzīvei nepieciešamās zināšanas un prasmes, kurā katru dienu tiek satikti mīļi un reizē arī stingri skolotāji, kurā katru dienu notiek kaut kas interesants.
   Skolēni raksta “10.vidusskola ir manas otrās mājas”, “tā ir manu vecāku pagātne, mana tagadne, manu bērnu nākotne”, “no ārpuses varbūt mana skola nešķiet tik koša un liela kā citas skolas, taču izjust, cik tā ir saliedējoša un kvalitatīva, var tikai tie, kas šeit mācās un strādā”, “manas skolas absolventi ir sabiedrībā zināmi cilvēki- žurnālisti, sportisti, banku darbinieki, uzņēmēji u.c.”, “mūsu skolas skolēni vienmēr saņem augstas vietas olimpiādēs un konkursos”, “Es mīlu tevi, skola!”…
   Mīlestības sajūta mums katram dod spēku- dzīvot, strādāt, sasniegt rezultātus, dot mīlestību citiem, tāpēc mēs visiem liepājniekiem gribam novēlēt mīlestības pilnu katru dienu!

 
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē