Sporto visa klase - Skola2020

Pāriet uz saturu

Sporto visa klase

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Novembris
1.11.19.“Arēnā Rīga” pulcējās gandrīz 8000 programmas “Sporto visa klase” dalībnieku no visas Latvijas, lai aizraujošā un plašā atklāšanas ceremonijā dotu svinīgu startu programmas 6.sezonai. Dalībnieku vidū arī mūsu 2.b ar savu skolotāju Eviju!

Programma “Sporto visa klase” piecu gadu laikā ir ļoti strauji attīstījusies un šogad uzsāk sesto sezonu. Latvijas Valsts prezidents Egils Levits savā apsveikuma vēstulē programmas dalībniekiem norādīja: “Vēlos uzsvērt, ka projekts “Sporto visa klase” ir nozīmīgs visai Latvijai: tas rosina jauniešus būt aktīviem, mērķtiecīgiem, līdzdarboties un jau no mazotnes izvēlēties veselīgu un sportisku dzīvesveidu. Tāpēc atzinīgi vērtēju jūsu iesaisti projektā “Sporto visa klase” un no sirds ticu, ka jūs būsiet tie, kas Latviju veidos par vienu no modernākajām, zaļākajām un veselīgāk domājošajām valstīm visā pasaulē.”

Latvijas Olimpiskās komitejas organizētā programma “Sporto visa klase” no sešām pilotklasēm pirmajā gadā, piecu gadu laikā ir izaugusi jau līdz 371 klasei un vairāk nekā 8300 dalībniekiem no 73 pašvaldībām.

No mums- liels Paldies Liepājas pilsētas Izglītības pārvalde par atbalstu!
Atgriezties pie satura