Madara Cosmetics - Skola2020

Pāriet uz saturu

Madara Cosmetics

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Februāris
21.februārī daļa vidusskolēnu devās uz Mārupi un Rīgu, lai klātienē iepazītu Latvijas uzņēmumus. Karjeras konsultante Ligita stāsta:"Mārupē viesojāmies ražotnē MADARA Cosmetics. Šis uzņēmums ir izstrādājis ļoti veiksmīgu stratēģiju, lai pēc iespējas vairāk cilvēku varētu iepazīstināt ar darba vidi un ražošanas procesu, tādā veidā arī popularizējot savu produkciju. Skolēni tika iepazīstināti ar dažādu profesiju pārstāvju darbu – sākot ar ķīmiķiem laboratorijā līdz gatavās produkcijas fasētājiem un noliktavas darbiniekiem. Varēja secināt, ka MADARĀ strādā dažādu jomu darbinieki, arī tādi, kas tieši nav saistīti ar kosmētikas ražošanu – finanšu jomas pārstāvji, menedžeri, reklāmas speciālisti un citi.
Rīgā apmeklējām IT uzņēmumu Edurio, kurš ir viens no lielākajiem pakalpojumu sniedzējiem izglītības iestādēm. Skolēni uzzināja, ka arī šāda veida uzņēmumos nestrādā tikai programmētāji, bet arī citi speciālisti."
Pasākums notika ES projekta Nr.8.3.5.0/16/I/001 “Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros.
Atgriezties pie satura